Banca de Alimente

Pe fondul impactului crizei economice mondiale si al cresterii preturilor la produsele alimentare, Crucea Rosie Romana, in vederea indeplinirii misiunii sale, propune proiectul Banca de Alimente a Crucii Rosii Romane, care reprezinta o solutie imediata de ajutorare a persoanelor fara venituri sau cu venituri foarte mici.

Cum poti dona bancii de alimente a Crucii Rosii Mures?

  1. Cauta pe rafturile magazinelor Real si Metro din Tg-Mures alimente pe care le poti cumpara pentru banca de alimente (faina, zahar, ulei, malai etc.).
  2. Plateste produsele la casa
  3. Doneaza produsele, depunandu-le in containerele special amenajate ale bancii de alimente.
„Este regretabil ca in prezent, in Romania, exista zeci de mii de oameni care sufera de foame. Intr-o societate responsabila, orice persoana, printr-un gest simplu, poate sa acorde un ajutor celor dezavantajati, care nu isi pot procura singuri hrana. Crucea Rosie Romana, prin proiectul Banca de Alimente, ofera ocazia de a se implica direct, tuturor celor care doresc alinarea suferintei persoanelor vulnerabile. Te simti minunat sa fii generos! Impreuna putem hrani un vis, o lume fara foame!” – Mihaela Geoana, Presedintele Crucii Rosii Romane.